Închirieri auto / mașini, rent a car în Iasi Aeroport aeroport România la cele mai mici prețuri posibile. Mașinile noastre de închiriat în Iasi Aeroport România sunt livrate împreună cu serviciile și asistența noastră profesională. Punem la dispoziție cele mai bune oferte de închirieri auto, închirieri mașini, închirieri microbuze, rent a car în Iasi Aeroport România și alte orașe din tara. Poți verifica oferta și prețurile noastre pentru închirieri auto, închirieri mașini și închirieri microbuz în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman. Poți alege să primești și să returnezi autovehiculul închiriat la aeroport sau orice altă locație în funcție de preferințele tale. Verifică oferta noastră de închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimbă pe parcursul anului în funcție de perioade și disponibilitate. Securizează-ți mașina de închiriat, autoturismul de închiriat sau microbuzul de închiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Iasi Aeroport.

Închirieri mașini, închirieri auto, rent a car în Iasi Aeroport aeroport, Mașini de închiriat în Iasi Aeroport aeroport, oferte excelente de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Iasi Aeroport România, mașini noi și ieftine de închiriat în Iasi Aeroport.

Închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz / mașini de închiriat, rent a car în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman și aeroport incluzând transferuri la cele mai mici prețuri. - Închirieri mașini Iasi Aeroport Mașini de închiriat Iasi Aeroport Rent a Car Iasi Aeroport România Închirieri microbuz..

Promoții

Prețuri de început de an - cu până la 25% mai mici

Pentru orice închiriere în care autoturismul se livreaza în perioada 8 Ianuarie - 21 Martie, prețurile noastre sunt reduse cu până la 20 EUR / zi (25% mai mici) decât în perioada de vara.

Reducerea de preț se aplica pe fiecare zi. Prețul afisat de site are inclusă promotia.


Prețuri de toamna - cu până la 25% mai mici

Pentru orice închiriere în care autoturismul se livreaza în perioada 10 Octombrie - 20 Decembrie, prețurile noastre sunt reduse cu până la 20 EUR / zi (25% mai mici) decât în perioada de vara.

Reducerea de preț se aplica pe fiecare zi. Prețul afisat de site are inclusă promotia.


Autoturism gratuit de ziua ta de naștere

Pentru orice autoturism închiriat pentru o perioada mai mare de 4 zile, unde ziua dumneavoastră de naștere este în una din zilele în care ați închiriat autoturismul, această zi va fi oferita gratuit din partea noastră. Vă rugăm sa comunicati faptul ca sunteti nascut/a în perioada în care închiriați autoturismul agentului nostru, împreună cu dovada zilei de naștere pentru a putea primi reducerea de 100% din pretul de închiriere aferent zilei în care sunteti nascut/a.


text